خبر:
"امامان جمعه تهران٬ قم و مشهد در واکنش به تصویب پیشنویس یک قطعنامه درباره موضوعات مختلف در جمهوری اسلامی از سوی اتحادیه اروپا اعلام کردند غرب بدنبال رواج همجنسگرایی در ایران است.
امام جمعه موقت تهران گفته:
"با این زیادهخواهیهای اینها یکبار حقوق بشر، موشکهای بالستیک و بار دیگر حمایت از حزبالله را مطرح میکنند و هر روز بهانهای میآورند و یک روز نیز ممکن است در این توافقنامه بگنجانند که ایران باید همجنسبازی را نیز اجازه دهد.
آقایان! این بدبختها انتظار دارند که ما اجازه دهیم همجنسبازی در ایران رایج شود..."
سه نکته :
۱– دگرباشی/ همجنسگرایی همانند بیماری بچه بازی قانونی و ازدواج نره خران با کودکان هفت هشت ساله نیست و نباید آنرا "همجنس بازی" نامید.
٢– احتمال موفقیت اتحادیه اروپا در "ترویج" همجنسگرایی بین ایرانیان غیر همجنسگرا صفر مطلق است.
۳– چه "اجازه" بدهید و چه همچنان همجنسگراها را بقتل برسانید (اعدام ) کنید، همجنسگرایی امری طبیعی است و چند درصد از انسانها در همه سطوح و همه جای دنیا با این طبیعت بدنیا می آیند. خادمان واقعی خالق، بر قلم صُنع خطا نمیگیرند.
دور نیست؛ رهایی اصلاً دور نیست.
"تنها حقیقت است که رهایی میبخشد"
تبریک
همجنس بازی؟
اول باید بد جنس بازی را ممنوع کنند... از این آیت الله ها ُ....حجت الاسلامان...و دیگر آخوندان پلید...جز بد جنسی چیزی ندیدم و نشنیدم.
عجب عکس رومانتیکی!
روایت است که هر کس عبنه معممی را بخاراند و یا معممی عبنه او را بخاراند بهشت بر او واجب می شود.
دیوانه گرامی
روایت دیگر چنین است که هر کس آنجای معممی را بخاراند...خر است....